Всього 4 інгредієнта, а виходить багато: рогалики з начинкою більше не купую, печу вдома

Пропоную рецепт приготування дуже смачних, ароматних і ніжних рогаликів, які будуть відмінним доповненням до чаю або кави.

У цьому рецепті використовується бездріжджове тісто на сметані.

В якості начинки можна використовувати все що завгодно, наприклад: повидло, варення, сир або як в моєму випадку варене згущене молоко.

Знадобиться:

  • Сметана – 200 гр.
  • Вершкове масло – 200 гр.
  • Борошно – 400 гр.
  • 1/4 ч. л. солі
  • 0.5 ч. л. соди

Начинка:

  • Згущене молоко варене – 1 банка.

Вершкове масло дістати заздалегідь з холодильника, воно має бути м’яке-м’яке.

Тепер в масло додаємо сметану, її так само бажано заздалегідь дістати з холодильника. Далі додаємо сіль і соду.

Відразу ж все борошно і замішуємо тісто. Воно повинно вийти м’яким і еластичним.

Накриваємо і прибираємо тісто відпочити в холодильник на 15-20 хвилин.

Тісто відпочило тепер для зручності ділимо його на 2 частини.

Першу частину тіста розгортаємо в коло. Далі це коло ділимо на сегменти.

Широкий край трохи надрізаємо. Викладаємо начинку.

Скручуємо від широкого краю до вузького. Так чинимо з усім тістом.

Готові заготовки викладаємо на деко застелене папером для випічки і випікаємо 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

Готові рогалики посипати щедро цукровою пудрою.

Готуються швидко, виходить багато.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: