Ви будете робити його щодня! Яблучний пиріг на згущеному молоці

Рецепт досить простого яблучного пирога, але в результаті зовсім не великих зусиль, ви отримуєте справжню смакоту.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яблука – 2 -3 шт;
  • борошно – 350 г;
  • згущене молоко – 150 г;
  • яйця – 4 шт;
  • масло вершкове – 100 г;
  • цукор – 3 ст.л;
  • ванільний цукор – 1 пакетик;
  • розпушувач – 1 пакетик;
  • крохмаль – 1 – 2 ст.л.

Покроковий процес приготування яблучного приготування

Яблука ріжемо часточками і засипаємо їх крохмалем, перемішуємо. Духовку розігріваємо до 170 градусів.

Відокремлюємо білки від жовтка, в білки додаємо щіпку солі і збиваємо міксером. Цукор Додаємо порційно і збиваємо, додаємо ванільний цукор і додаємо по 1 жовтку, не перестаючи збивати.

Розтоплюємо вершкове масло і вливаємо в масу, збиваємо і наливаємо згущене молоко, також продовжуючи збивати.

Розпушувач змішуємо з борошном і просіваємо його в тісто. За допомогою лопатки акуратно перемішуємо тісто. Можна трохи збити міксером на невеликій швидкості.

Форму застеляємо пергаментом, викладаємо часточки яблук і викладаємо половину тіста, розподіляючи його по яблукам, кладемо часточки яблук і викладаємо тісто. Зверху кладемо яблучні дольки.

Випікаємо 1 годину.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: