Виявляється, навіть картоплю в мундирі не вмів варити. Розповідаю, чому мене навчив кухар зі звичайної їдальні

Картоплю треба ретельно помити перед тим, як зварити. Щоб ніякої землі не було. Потім на кожній бульбі зробити круговий надріз ножем. Це є сама корисна порада для того, щоб швидко почистити після варіння картоплю. Зняти з неї мундир.

Виявляється, навіть картоплю в мундирі не вмів варити. Розповідаю, чому мене навчив кухар зі звичайної їдальні

А ось тепер ще хитрості є. Картоплю закладати в киплячу воду. Перед цим для аромату в каструлю з водою покласти трохи кропу і роздавлений зубок часнику. Можна і лавровий лист кинути, але це на любителя.

Виявляється, навіть картоплю в мундирі не вмів варити. Розповідаю, чому мене навчив кухар зі звичайної їдальні

Дістали картоплю, яка при варінні ввібрала в себе всі аромати приправ. Швиденько і акуратно почистили. Оберігаючи руки від опіків.

Виявляється, навіть картоплю в мундирі не вмів варити. Розповідаю, чому мене навчив кухар зі звичайної їдальні

І на тарілочку. А якщо поруч ще й шматочок свинячих реберець буде.

Полийте маслом розтопленим і подавайте до столу.

Виявляється, навіть картоплю в мундирі не вмів варити. Розповідаю, чому мене навчив кухар зі звичайної їдальні

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: