Запечена картопля з курячим філе з вершками – це дуже смачна і ароматна, м’яка і соковита страва. Можна зробити просто на вечерю або подати на святковий стіл.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- куряче філе, 2 шт;
- картопля, 5 – 6 шт;
- перець солодкий і цибулю по 1 шт;
- сир, 150 г;
- вершки, 200 мл;
- орегано і куркума по третині ч.л;
- сіль, перець, олія соняшникова.
Процес приготування
Картоплю ріжемо кружечками по 1 см завтовшки, солимо і перчимо, посипаємо куркумою і орегано, перемішуємо.
Викладаємо в фору для запікання шаром і запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками, перець солодкий – шматочками. Також ріжемо шматочками м’ясо.
Обсмажуємо на олії цибулю, додаємо м’ясо і смажимо ще 7 хвилин.
Додаємо перець і смажимо 2 хвилини, потім присолюємо за смаком.
Викладаємо на картоплю м’ясо і овочі, заливаємо вершками і ставимо назад допекаться на 10 хвилин.
За 5 хвилин до готовності посипаємо сиром і допікаємо.
При подачі посипаємо нарізаною зеленню і подрібненим ножем часником.