Викладаю все зверху картоплі і в духовку. Вечеря, яку я готую дуже часто

Запечена картопля з курячим філе з вершками – це дуже смачна і ароматна, м’яка і соковита страва. Можна зробити просто на вечерю або подати на святковий стіл.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • куряче філе, 2 шт;
  • картопля, 5 – 6 шт;
  • перець солодкий і цибулю по 1 шт;
  • сир, 150 г;
  • вершки, 200 мл;
  • орегано і куркума по третині ч.л;
  • сіль, перець, олія соняшникова.

Процес приготування

Картоплю ріжемо кружечками по 1 см завтовшки, солимо і перчимо, посипаємо куркумою і орегано, перемішуємо.

Викладаємо в фору для запікання шаром і запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.

Викладаю все зверху картоплі і в духовку. Вечеря, яку я готую дуже часто

Цибулю ріжемо дрібними кубиками, перець солодкий – шматочками. Також ріжемо шматочками м’ясо.

Обсмажуємо на олії цибулю, додаємо м’ясо і смажимо ще 7 хвилин.

Додаємо перець і смажимо 2 хвилини, потім присолюємо за смаком.

Викладаємо на картоплю м’ясо і овочі, заливаємо вершками і ставимо назад допекаться на 10 хвилин.

Викладаю все зверху картоплі і в духовку. Вечеря, яку я готую дуже часто

За 5 хвилин до готовності посипаємо сиром і допікаємо.

При подачі посипаємо нарізаною зеленню і подрібненим ножем часником.

Викладаю все зверху картоплі і в духовку. Вечеря, яку я готую дуже часто

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: