Хочу вам розповісти рецепт однієї закуски, про яку я чомусь забула, хоча вона завжди готувалася раніше на кожне свято і застілля. Гості її завжди їли з великим задоволенням.
Згадала я про цю закуску напередодні свого ДН, який був тиждень тому. Ось вирішила її приготувати. В результаті всі були в захваті.
З такою начинкою я звикла готувати рулетики з лаваша, однак солодкий перець безумовно зробить закуску смачнішою і соковитою.
Для приготування закуски я придбала в магазині перець сорту Дольче Італьяно, він довгий і не сильно круглий. Але підійде і болгарський перчик, тільки з нього вийде велика порція.
Якщо мені треба буде готувати велику кількість різних закусок, то купую в магазині тертий сир, так виходить заощадити час, просто висипавши його в глибокий посуд.
Тертий сир коштує стільки ж, як і цілий шматок. Можна взяти будь-який, у мене в цей раз був вершковий.
Варю яйце, остуджую його і очищаю від шкаралупи. Після дрібно тру. З часником вчиняю так само, змішую його з яйцем.
Туди ж відправляю дрібно посічену зелень і майонез. Добре перемішую.
Якщо у вас сир солоний, то не потрібно ще солити. Перчик мию, відрізаю плодоніжки і очищаю від насіння.
Наповнюю перчик сирною начинкою, щільно утрамбовувавши за допомогою палички.
Перець повинен бути дуже щільно набитий начинкою, щоб не було порожнеч, інакше при нарізці все випаде з нього.
Складаю всі перчики в пакет для їжі і розміщую в холодильну камеру не менше, ніж на дві години. Начинка повинна затвердіти, тоді буде простіше нарізати.
Після ріжу на кружки і викладаю на красиву тарілочку. Виглядає дуже красиво.