Забута закуска зі звичайних продуктів, але гості були в захваті

Хочу вам розповісти рецепт однієї закуски, про яку я чомусь забула, хоча вона завжди готувалася раніше на кожне свято і застілля. Гості її завжди їли з великим задоволенням.

Згадала я про цю закуску напередодні свого ДН, який був тиждень тому. Ось вирішила її приготувати. В результаті всі були в захваті.

З такою начинкою я звикла готувати рулетики з лаваша, однак солодкий перець безумовно зробить закуску смачнішою і соковитою.

Для приготування закуски я придбала в магазині перець сорту Дольче Італьяно, він довгий і не сильно круглий. Але підійде і болгарський перчик, тільки з нього вийде велика порція.

Якщо мені треба буде готувати велику кількість різних закусок, то купую в магазині тертий сир, так виходить заощадити час, просто висипавши його в глибокий посуд.

Тертий сир коштує стільки ж, як і цілий шматок. Можна взяти будь-який, у мене в цей раз був вершковий.

Забута закуска зі звичайних продуктів, але гості були в захваті

Варю яйце, остуджую його і очищаю від шкаралупи. Після дрібно тру. З часником вчиняю так само, змішую його з яйцем.

Туди ж відправляю дрібно посічену зелень і майонез. Добре перемішую.

Якщо у вас сир солоний, то не потрібно ще солити. Перчик мию, відрізаю плодоніжки і очищаю від насіння.

Наповнюю перчик сирною начинкою, щільно утрамбовувавши за допомогою палички.

Забута закуска зі звичайних продуктів, але гості були в захваті

Перець повинен бути дуже щільно набитий начинкою, щоб не було порожнеч, інакше при нарізці все випаде з нього.

Складаю всі перчики в пакет для їжі і розміщую в холодильну камеру не менше, ніж на дві години. Начинка повинна затвердіти, тоді буде простіше нарізати.

Забута закуска зі звичайних продуктів, але гості були в захваті

Після ріжу на кружки і викладаю на красиву тарілочку. Виглядає дуже красиво.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: