Забутий рецепт салату, який мама завжди готувала на новорічний стіл!

Чому «забутий»? Тому що зараз я досить рідко зустрічаю такий салат в гостях на святкових столах. Можливо хтось досі часто його готує. Діліться в коментарях своїми варіантами!

Вдале поєднання недорогих продуктів і найпростіший спосіб приготування робить цей салатик просто «паличкою-виручалочкою»

Коли я була маленькою, мама готувала на кожен Новий рік. Тому у мене особливе ставлення до нього, що нагадує про дитинство.

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • огірок солоний – 2 шт.
  • майонез – 2 ст.л.
  • часник – 2 зубчики
  • перець і сіль за смаком

Для цього салату найчастіше використовується свинина, але у мене її як на зло її не знайшлося.

Беру грудку, відварюю її до готовності, остуджую і нарізаю шматочками.

Далі беру 2 цибулини і 2 моркви. Цибулю нарізаю середніми кубиками.

Морква тру на грубій терці.

На сковороді обсмажую спочатку цибулю до золотистого кольору.

Після додаю моркву. Обсмажую все до готовності. Викладаю на тарілку і остуджую.

1,5 шт. солоні огірки нарізаю четвертинками (половинку огірка залишаю для прикраси).

З’єдную підготовлені інгредієнти в мисці, додаю до них пару зубчиків часнику, мелений перець і 2 ст.л. майонезу.

Перемішую і залишаю трохи настоятися. А після викладаю в салатник, прикрашаючи часточками огірка і майонезом.

Салат готовий! Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: