Загортаємо фарш в лаваш і заливаємо соусом. Страва гідна овацій!

Страва з лаваша - рецепт приготування

Цю страву готувати просто, а виходить насправді смачно і потрібно всього нічого – лаваш і фарш.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш курячий – 500 г;
  • цибуля і морква, солодкий перець по 1 шт;
  • лаваш;
  • часник – 2 зубчики;
  • сік томатний – 1 стакан;
  • помідори – 2 шт;
  • зелень;
  • сіль, перець і спеції.

Процес приготування

Цибулю ріжемо кубиком, перець – соломкою, морква натираємо на великій тертці. Помідори ріжемо шматочками.

Зелень дрібно січемо, часник подрібнюємо.

Фарш змішуємо з часником і зеленню, сіллю і перцем, спеціями за смаком.

Розігріваємо олію і тушкуємо цибулю і моркву, потім перець і обсмажуємо до готовності, додаємо помідори і смажимо ще пару хвилин.

Вливаємо томатний сік або томатну пасту. Солимо масу, перчимо і доливаємо ще трохи води, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин.

Фарш викладаємо на лаваш рівномірно розподіляємо, скручуємо щільний рулет. Рецепт на 4 лаваша.

Ріжемо кожен рулет на порційні шматочки.

В форму викладаємо половину овочів, рулетики і закриваємо їх залишком овочів і поливаємо соусом з овочів.

Накриваємо форму фольгою, запікаємо при 180 градусах протягом 30 хвилин, потім прибираємо фольгу і ще допікаємо 10 хвилин.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: