Закриваю по 45 банок. Кабачки як шашлички: улюблена закуска на зиму

За допомогою цього рецепту ви зробите досить бюджетну, але дуже смачну закуску зі смаком шашликів. Вона просто ідеально підходить для тих, хто любить м’ясні страви.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2.5 кг;
  • цибуля, 500 г;
  • олія, 60 мл;
  • часник, 1 головка;
  • сіль, 1 ст.л;
  • цукор, 2 ст.л;
  • спеції для шашлику, 30 г;
  • перець, приправи;
  • оцет 9%, 50 мл.

Процес приготування

Кабачки ріжемо кружальцями і солимо, перемішуємо і залишаємо на якийсь час.

Обсмажуємо кабачки порціями на олії до рум’яності.

Цибулю ріжемо півкільцями і змішуємо з кабачками.

Часник пропускаємо через прес або тремо на тертці та додаємо в овочі.

Заправляємо овочі сіллю, цукром, приправами для шашлику, спеціями та перцем, вливаємо оцет і дуже добре перемішуємо салат.

Порада: за годину маринування ви можете їх їсти, але краще залишити на 5-6 годин або на ніч у холодильнику.

Розкладаємо салат по чистих банках і заливаємо тим соком, що виділився.

Накриваємо банки кришками та ставимо в каструлю на рушник. Наливаємо теплу воду по плічка і стерилізуємо з моменту закипання протягом 20 хвилин.

Закриваю по 45 банок. Кабачки як шашлички: улюблена закуска на зиму

Закручуємо кришки і залишаємо остигати. Зберігаємо смакоту в підвалі або в коморі.

Закриваю по 45 банок. Кабачки як шашлички: улюблена закуска на зиму

Салатик виходить пікантним, ароматним, із яскравим смаком шашликів.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: