Закуска з кабачків «Поки смажиться шашлик»: з’їдається моментально

Рецепт швидкої закуски з кабачків. Ідеально готувати поки чекаєш шашлик. Головне не захопитися і не з’їсти відразу все. А то можна так наїстися, що і м’ясо не захочеться.

У нас домашній варіант, де кабачок обсмажується в сковороді. У барбекю-варіанті кабачок обсмажується на грилі.

Кабачок (100 грам) нарізати кубиками розміром в 1 см і обсмажити до готовності на сковороді з додаванням невеликої кількості соняшникової олії.

Закуска з кабачків «Поки смажиться шашлик»: з'їдається моментально

Поки смажиться кабачок, 50 грам сиру (у мене розсолу типу сулугуні) розім’яти виделкою або натерти на тертці.

Закуска з кабачків «Поки смажиться шашлик»: з'їдається моментально

До сиру додати розчавлену часточку часнику (я тисну ножем, потім дрібно нарізаю). Горіхи будь-які (50 грам) потовкти і відправити до сиру.

Ще в сир підуть кілька гілочок кропу, базилік і улюблені спеції.

Кабачок розім’яти виделкою. Якщо він кубиками, я розминаю досить грубо – подобається коли шматочки. Все змішати, посолити за смаком і заправити столовою ложкою сметани або майонезу.

Подавати на грінках!

Закуска з кабачків «Поки смажиться шашлик»: з'їдається моментально

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: