Закуска з шампіньйонів: так роблять справжні знавці!

Є продукти, які розкриваються тільки в зв’язці з іншою їжею.

Їх запікають, тушать, смажать або варять тільки разом з картоплею, рисом, м’ясом, овочами. Самі по собі вони не так смачні, ароматні і апетитні на вигляд. Але є і абсолютно протилежні. Як, наприклад, шампіньйони приготовані за цим рецептом. Досить додати трохи спецій і перчик чилі, щоб півкілограма свіжих грибів перетворилися в шикарну закуску. Поки інші смажать їх з картоплею, перетворюючи страву в кашу зі змішаними смаками, чиніть як справжній знавець. Отже, що для цього потрібно.

Складові

  • Печериці – 500 г
  • Часник – 3 зуб.
  • Петрушка – 1 пуч.
  • Бальзамічний оцет – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Соняшникова олія – 2 ст. л.
  • Чебрець – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Перець чилі – 1 щіпка (на Ваш смак)

Закуска з шампіньйонів: як правильно приготувати

Розжарити масло на сковорідці.

Очистіть часник. Подрібніть його. Отриману масу розділіть на 2 частини. Пересипте одну частину на сковороді. Додайте перець чилі. Зачекайте, поки часник злегка обжарится.

Помийте гриби, очистіть їх, викладіть на сковороду.

Влийте бальзамічний оцет і соєвий соус. Висипати цукор і чебрець. Злегка перемішайте. Посипте все чорним перцем. Додайте сіль. Змішайте. Тушкуйте 10 хвилин. Поки страва готується, її потрібно постійно помішувати.

Посипте готові гриби подрібненою зеленню.

Як вам такі швидкі печериці на сковорідці? Ця ідея приготування порадує тих, у кого мало часу, і тих, хто просто обожнює гриби. Страва однаково смачна і в гарячому, і в холодному вигляді.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: