Вам обов’язково потрібно спробувати такий торт з печінкових млинців. У ньому досить цікава заправка, в яку для пікантності додають яблука. Повірте, в такому варіанті тортик виходить неймовірно смачним і надзвичайно пікантним.
Необхідні продукти
- куряча печінка – 500 гр
- курячі яйця – 2шт
- цибуля -1 шт
- яблуко – 1 шт
- пшеничне борошно – 50 гр
- сіль перець
Для крему
- домашній сир – 200 гр
- майонез – 2 ст.л
- часник – 2 зубчики
- курячі яйця – 3 шт
- плавлений сирок – 100 гр
- мариновані огірки – 4 шт
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
Цибулю очищаємо і нарізаємо великими шматочками, яблука чистимо від шкірки і насіння і нарізаємо довільними шматочками.
У чашу блендера кладемо печінку, додаємо курячі яйця, цибулю, яблуко. Все перемелює до однорідної маси. Потім додаємо борошно, сіль і перець за смаком. Все ще раз перемішуємо.
Розігріваємо сковороду і ополоником наливаємо трохи тіста. смажимо млинець з двох сторін до рум’яного стану. Точно також смажимо всі млинці.
У миску кладемо домашній сир, додаємо до нього сіль, перець, майонез і часник, пропущений через прес. Перемішуємо до однорідності.
Яйця відварюємо до готовності, а потім натираємо на тертці. Точно також чинимо з плавленим сиром. Порада. Щоб легше натерти сир, попередньо злегка заморозьте його в морозилці.
Підготовлені яйця і сир додаємо в сирну масу, перемішуємо. Мариновані огірки нарізаємо тонкими кільцями.
Збираємо торт. На тарілку кладемо млинець, змащуємо вершковим кремом і викладаємо мариновані огірочки. Зверху другий млинець і всі шари повторюємо.
Готовий тортик кладемо в холодильник на 2-3 години. Перед подачею тортик змащуємо кремом, присипаємо зеленню і подаємо до столу.