Інгредієнти
- варені яйця – 5 шт.
- твердий сир – 150 гр.
- відварна морква – 2-3 великі
- свіжі шампіньйони – 400 гр.
- коржі для торта наполеон
- ріпчаста цибуля
- часник
- майонез
- сіль
Покроковий рецепт приготування
В першу чергу наріжте цибулю і гриби і обсмажте їх на краплі олії до повної готовності грибів.
Це приблизно займе 10-15 хвилин.
Поки смажаться гриби приготуйте майонезно-часниковий соус.
Відварену моркву протріть на грубій терці.
Те ж саме виконайте з яйцями і твердим сиром.
У морква і в сирно-яєчну масу додайте по кілька ложок майонезу.
Як тільки гриби будуть готові і охолонуть, можна формувати торт.
Робимо це, звичайно ж, на плоскій поверхні.
Кожен новий корж промазуєте майонезом і викладаєте шари в довільному порядку, я виклала в такому – спочатку сирно яєчну начинку, потім начинку з відвареної моркви, далі гриби, потім знову моркву, гриби і останній завершальний шар це яйця з сиром і майонезом.
Цією начинкою я промазала так само весь торт по периметру.
Обов’язково добре змастіть всі краї, щоб тортик добре просочився і був ніжний.
Тортик загорніть в харчову плівку і приберіть на ніч в холодильник.
На наступний день можна прикрасити його свіжою зеленню, овочами або ж чимось іншим на ваш смак!
Я по-швидкому прикрасила його саме таким чином!
Вийшло дуже смачно. Тортик за ніч просочився і вийшов найніжнішим і божественно смачним! Я від душі рекомендую приготувати!