Закусочний торт “Наполеон” на новий рік 2021

Інгредієнти

  • варені яйця – 5 шт.
  • твердий сир – 150 гр.
  • відварна морква – 2-3 великі
  • свіжі шампіньйони – 400 гр.
  • коржі для торта наполеон
  • ріпчаста цибуля
  • часник
  • майонез
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

В першу чергу наріжте цибулю і гриби і обсмажте їх на краплі олії до повної готовності грибів.

Це приблизно займе 10-15 хвилин.

Поки смажаться гриби приготуйте майонезно-часниковий соус.

Відварену моркву протріть на грубій терці.

Те ж саме виконайте з яйцями і твердим сиром.

У морква і в сирно-яєчну масу додайте по кілька ложок майонезу.

Як тільки гриби будуть готові і охолонуть, можна формувати торт.

Робимо це, звичайно ж, на плоскій поверхні.

Кожен новий корж промазуєте майонезом і викладаєте шари в довільному порядку, я виклала в такому – спочатку сирно яєчну начинку, потім начинку з відвареної моркви, далі гриби, потім знову моркву, гриби і останній завершальний шар це яйця з сиром і майонезом.

Цією начинкою я промазала так само весь торт по периметру.

Обов’язково добре змастіть всі краї, щоб тортик добре просочився і був ніжний.

Тортик загорніть в харчову плівку і приберіть на ніч в холодильник.

На наступний день можна прикрасити його свіжою зеленню, овочами або ж чимось іншим на ваш смак!

Я по-швидкому прикрасила його саме таким чином!

Вийшло дуже смачно. Тортик за ніч просочився і вийшов найніжнішим і божественно смачним! Я від душі рекомендую приготувати!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: