Така страва займе гідне місце на будь-якому святковому столі! Торт виходить соковитим, смачним, ніжним, легко ріжеться, а інгредієнти відмінно поєднуються один з одним. Впевнена, що вам сподобається, рекомендую спробувати.
Нам знадобиться:
- 350 гр. солоних крекерів
- 1 філе оселедця
- 2 морквини
- 2 буряки
- 4 яйця
- 2 солоних огірка
- 240 гр. майонезу
- 1 пучок зеленої цибулі
- сіль, перець (за смаком)
Покроковий процес приготування:
1. Відварюємо моркву і буряк.
2. Моркву подрібнюємо на тертці з великими вічками.
3. Буряк натираємо на дрібній тертці.
4. Огірки нарізаємо дрібними кубиками.
5. Рибу нарізаємо дрібними кубиками або соломкою.
6. Дрібно шаткуємо пучок зеленої цибулі.
7. У підсоленій воді відварюємо яйця.
8. Очищаємо і ділимо на жовтки і білки.
9. Білки і жовтки подрібнюємо на дрібній тертці в різний посуд.
10. Моркву викладаємо в миску і заправляємо ложкою майонезу.
11. Так само чинимо з буряком і заправляємо майонезом.
12. Збірка: На сервірувальну тарілку наносимо трохи майонезу, а зверху викладаємо крекери.
13. Наносимо шар майонезу і викладаємо половину подрібненого оселедця.
14. Зверху викладаємо половину огірків і зеленої цибулі.
15. Далі викладаємо шар буряка з майонезом і розрівнюємо.
16. Потім викладемо ще один шар крекерів зверху.
17. Наносимо шар майонезу, а зверху решту оселедця.
18. Викладаємо зверху огірки і зелену цибулю.
19. Зверху викладаємо шар моркви з майонезом, розрівнюємо.
20. Наносимо шар крекерів.
21. Зверху наносимо сітку з майонезу.
22. Викладаємо білки і жовтки зверху.
23. Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 5 годин. Смачного!