Закусочний торт з капусти: ситна і смачна страва!

Дуже просто приготувати! Найдоступніші інгредієнти, які можна знайти в холодильнику кожного.

Всього з однієї капустини, кількох яєць і сиру у вас вийде шалено смачний і ніжний закусочний торт. Обов’язково приготуйте такий торт – не пошкодуєте! На столі він виглядає, як вишукана випічка до чаю: легка, ніжна і повітряна. Насправді ж – це салат-закуска: з капустяних млинців і ароматною сирною намазкою. Завдяки тому, що в сир додані яйця, закуска виходить в міру ситною. А якщо подати торт з м’ясними або рибними стравами, то нагодувати можна буде всіх гостей: легко і просто.

Необхідні інгредієнти

  • білокачанна капуста – 700 грам,
  • пшеничне борошно – 7 столових ложок,
  • плавлений сир – 100 грам,
  • сметана – 6 столових ложок,
  • куряче яйце – 7 штук,
  • соняшникова олія – 6 столових ложок,
  • твердий сир – 220 грам,
  • часник – 4 зубчики,
  • кріп – 50 грам,
  • помідори черрі – 1 штука,
  • сіль – 1 столова ложка.

Як приготувати закусочний торт з капусти

Білокачанну капусту дрібно шаткуємо, перекладаємо в миску.

Додаємо в неї половину столової ложки солі і розминаємо руками. Залишаємо капусту на 10 хвилин.

Потім вбиваємо в капусту 4 яйця, додаємо ще половину столової ложки солі, половину дрібно нарізаного кропу, 7 столових ложок борошна і добре перемішуємо всі інгредієнти: до консистенції тіста для оладок.

На сковороду з соняшниковою олією (діаметром 18 см), викладаємо 4 столових ложки капустяної суміші. Млинці треба смажити по 2-3 хвилини на кожній стороні.

Капустяні млинці викладаємо на тарілку і охолоджуємо. З цієї кількості інгредієнтів у нас виходить 3 капустяних млинця.

Тремо на дрібній тертці 220 грам твердого сиру, 3 варені яйця і 100 грам плавленого сиру. З’єднуємо всі інгредієнти (трохи сиру відкладаємо для декору), додаємо 6 столових ложок сметани, роздавлений часник, трохи дрібно нарізаного кропу і перемішуємо до однорідної консистенції.

На велику тарілку встановлюємо кулінарне кільце і кладемо в нього один млинець з капусти, змащуємо його сирною сумішшю. Таким же чином викладаємо і змащуємо всі капустяні млинці.

Посипаємо торт тертим сиром, дрібно посічений кропом і прикрашаємо скибочками помідорів чері. Ставимо в холодильник на 20 хвилин – або можна відразу подати до столу. Це не принципово!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: