Заварні млинці на кефірі – ніжні та тонкі. Простий рецепт

Тісто, яке, в буквальному сенсі слова «заварюється» окропом, завжди виходить м’яким та ніжним і тому з нього, багато господинь готують млинці, пиріжки, оладки.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 150 г;
  • кефір – 1 стакан;
  • яйце – 1 шт;
  • рослинна олія – 1 ст.л;
  • цукор – 1 ст.л;
  • сода – 1/3 ч.л;
  • кип’яток – 0.5 склянки;
  • сіль – 1/3 ч.л.

Покроковий рецепт приготування

Змішуємо борошно, кефір, сіль, яйця, цукор. Соду додаємо в кип’яток, перемішуємо і виливаємо в тісто, яке швидко вимішуємо і залишаємо «відпочити» хвилин на 5. Потім додаємо рослинну олію і знову все перемішуємо.

Сковороду змащуємо рослинною олією і випікаємо млинці.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: