Млинці на заварному тісті завжди виходять дуже ніжними, м’якими, вони не бувають гумовими. Багато хто не любить готувати такі млинці через острах роботи з заварним тістом. Я хочу поділитися з вами одним з найпростіших і легких рецептів.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 4 шт;
- молоко, кип’яток, борошно по 2 склянки;
- олія соняшникова, 2 ст.л;
- сіль, 1 ч.л.
Процес приготування млинців
Яйця солимо і збиваємо міксером. У процесі збивання тонкою цівкою ллємо в яєчну масу кип’яток.
Додаємо молоко, потім просіяне борошно і соняшникову олію, добре вимішуємо тісто до однорідності.
Тісто буде рідким, але не переживайте, в процесі обсмажування млинців ви побачите, що воно потрібної консистенції.
Також не бійтеся лити окріп в яєчну масу: завдяки тому, що ви будете збивати масу міксером на великих оборотах, яйця не будуть згортатися, а вся маса, буде легко збиватися і збільшуватися в об’ємі.
Після випікання млинців, можна придумати начинку або просто подавати млинці зі сметаною, медом, варенням.