Зелені помідори по-корейськи – будуть готові за 8 годин маринування!

У міру гостренькі і солоненькі зелені помідори по-корейськи, рецепт яких ми вам пропонуємо далі, відносяться до тих домашніх заготовок, які готуються швидко, а з’їдаються ще швидше. Цей рецепт розрахований на подачу до столу вже через 8 годин маринування, але при бажанні такі помідори по-корейськи можна і закатати на зиму. Для цього достатньо простерилізувати готові заготовки на водяній бані хвилин 10-15.

Інгредієнти для зелених помідорів по-корейськи:

  • помідори – 500 гр.
  • сіль – 1/2 ст.л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • оцет – 25 мл
  • олія рафінована рослинна – 25 мл
  • перець болгарський – 1 шт.
  • часник – 2 шт.
  • гострий перець, зелень

Покроковий рецепт приготування зелених помідорів по-корейськи:

У цьому рецепті важливо нарізати однаковими по товщині півкільцями кільцями помідори – приблизно по півсантиметра кожен.

Перець нарізати тонкою соломкою, зелень подрібнити, а часник натерти на дрібній тертці. З гострого перцю видалити все насіння і нарізати тонко. Змішати всі овочі і зелень разом.

Приготувати маринад з олії, оцту, спецій і зелені. З’єднати маринад з овочами і гарненько перемішати.

Отриману масу розфасувати по чистим банкам, закрити кришкою капронової і поставити в холодильник мінімум на 8 годин.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: