Желейний торт з фруктами: повертає милі дитячі спогади

Желейні солодощі давно стали одними з найулюбленіших, адже вони дуже смачні і готуються без зайвого клопоту.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко – 2 склянки;
  • згущене молоко – 400 г;
  • вода – 4 склянки;
  • вершки – 400 г;
  • желатин – 70 г;
  • ванілін – 2 ч.л;
  • цукор – 0,5 склянки;
  • персик – 150 г;
  • полуниця – 150 г;
  • ананас – 150 г;
  • виноград білий – 150 г.

Желейний торт, покроковий процес приготування

З’єднуємо молоко і згущене молоко, ванілін, збиваємо.

Желатин заливаємо водою і залишаємо до набрякання. Виливаємо половину желатину в згущене молоко і молоко, збиваємо і переливаємо в форму для випічки кекса, ставимо в холодильник на 2 години.

Розводимо цукор в теплій воді з ваніліном (1 ч.л), вливаємо 1 склянку желатину, змішуємо.

Фрукти і виноград ріжемо шматочками.

Виймаємо з форми застиглу масу, ріжемо її на 8 частин і через одну, дістаємо. В звільнені клітинки висипаємо шматочки фруктів і винограду, заливаємо їх желатином і ставимо на 2 години в холодильник.

Фрукти і виноград ви можете замінити своїми улюбленими варіантами.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: