Жодного печива та духовки: готую смачний десерт до чаю за лічені хвилини

Торти з крихти із різними кремами давно стали звичними на наших столах. Вони готуються просто і швидко, на просочення в холодильнику не потрібно багато часу, і в них ви можете додавати свої продукти і робити крем за смаком.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 250 г;
  • масло вершкове, 150 г;
  • цукор, 70 г;
  • сметана жирна, 500 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • цукор, 15 г;
  • крохмаль кукурудзяний, 2 ст.л;
  • ванілін.

Процес приготування

Борошно змішуємо з тертим, попередньо замороженим вершковим маслом та цукром, перетворюємо масу на крихту.

Висипаємо крихту на суху сковороду та обсмажуємо на невеликому вогні, постійно перемішуючи до рум’яності. Охолоджуємо.

Для крему змішуємо сметану, яйця, крохмаль, цукор і всипаємо за бажанням ванілін. Варимо крем на маленькому вогні до густого стану. Охолоджуємо та збиваємо міксером.

Формуємо торт у кондитерському кільці.

Викладаємо шар крихти, трохи трамбуємо і зверху кладемо шар крему. Таким чином чергуємо та збираємо весь торт.

Накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник настоюватись на кілька годин.

Торт виходить ніжним та повітряним, просто тане в роті. Крем ви можете робити будь-який на свій смак, сюди відмінно підходить заварний класичний на молоці або крем з вершками та цукровою пудрою.

Жодного печива та духовки: готую смачний десерт до чаю за лічені хвилини

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: